ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

Останні коментарі

• Привітання
    • Сергій
      Шановний Іван Миколаєвич. Щиро вітаю Вас з Днем народження, бажаю міцного здоров'я, успіхів у всіх ...
  • Санаторій "Куяльник" м.Одеса
    • Куяльник
      Правила приема на лечение в 2020 году https://www.odessa.in.ua/sanatoriy-kuyalnik-2020.htm#pravila

• Владимир

• Oleg
  • Через десять лет машину можно переоформить
    • Александр 2
      Информация, к сожалению, абсолютно бесполезная, учитывая отсутствие ссылок на какие-либо нормативные ...

Міністерством соціальної політики України розроблений проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2012 р. № 321», пропонується удосконалити механізм забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення, в частині:

• введення унікального серійного номера технічного та іншого засобу реабілітації;
  • переходу на двосторонні договори забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації;
  • введення обов’язкового технічного обслуговування  a6o  ремонту  кожні  два роки після гарантійного строку експлуатації крісел колісних підвищеної надійності та функціональності та повернення ïx для передачі в заклади та установи, які надають соціальні послуги населенню;
  • перехід від паперового документообігу до електронного, в тому числі на електронне ведення особових справ осіб з інвалідністю в  Централізованому банку даних з проблем інвалідності;
  • спрощення для осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення подачі документів: введення в дію електронного кабінету особи з інвалідністю;
  • передача функцій з обробки особових справ  осіб  з  інвалідністю, прийняття рішень, підписання договорів від органів соціального захисту населення до Фонду соціального захисту інвалідів та його територіальних відділень;
  • передача функцій з прийняття пакету документів від органів соціального захисту населення до центрів надання адміністративних послуг aбо виконавчого органу ради об’єднаної територіальної громади a6o уповноваженої особи, визначеної виконавчим комітетом сільської i селищної ради.

Пропонуємо розглянути даний проект акту та надати свої пропозиції.

Календар

<< < Август 2021 > >>