sinie

sergeevka 2

Отзывы и пожелания о санатории спинального профиля,в п.г.т.Сергеевка,Одесская обл.,ул.Гагарина, 1а, "Оризонт"

sinie

+1 # Сергей 07.08.2017 14:58
у пгт СЕРГІЙВКА е санаторій Оризонт два поверхи якого виділили для лікування та ребілітаціі інвалідів колясників. Так як і здорові люди які мають змогу скупатися у морі инваліди теж мають бажання поплескатися у чорному морі ви спитаете в чому проблема якихось 10 -20 метрів від дороги до води без спеціального обладняння типу деревьяного настила нам немае змоги подолати цю відстань.Таке обладнання устанавлюють там де е в ньому потреба. Прохання до директора Шевченко Олега Петровича посприяти у вирішенні цього питання бо всі кажуть що треба а віз і ніні там Це питання може вирішити адміністрація Белгород Днестровского района якщо попрохаети ви допомогти. Питання про пляж напроти мосту с Сергіівки .Ціна питання копіічна треба тільки бажання У цей санаторій інваліди прийздять за сотні а то й і за тисячи км прохання допомогти у вирішенні ціеіі проблеми за більшоіі інфомаціі готов поспілкуватися в телефоному режимі мій телефон 0963390487 у нас мало часу літо може закінчится ПОТОРОПІТЕСЬ БУДЬ ЛАСКА

0 # Сергей 14.08.2017 13:51
Первый шаг сделан по поводу дорожки к морю ещеб пляжную коляску и пару спасателей помощников и будет неплохо

0 # Олег 14.08.2017 13:58
Цитирую Сергей:

Сергей... Вы лично какие силы приложили, что б эти дорожки на море приобрели... я вот вернулся уже домой , я там сам ездил по песку до воды. А Вы хотите мед.. да еще ложку... Вот найдите коляску пляжную, найдите спонсоров и сделайте первый шаг для улучшение прибывания отдыхающих на море в Сергеевке.

+4 # александр 21.11.2015 07:54
Прекрасный санаторий! Доступно, организованно,в кусно, с огромной душой и радушием.

+3 # Олег 18.11.2015 08:19
За цей час в санаторії отримали лікування понад 100 інвалідів на візку. В 2015р. завдяки турботі директора Шевченко Олега Петровича була зроблена реконструкція 4 та 5 поверху де створенні умови перебування людей на візку, а саме комфортабельні кімнати по 2 чоловіка,облашт овані санітарно-гігіе ничні кімнати, кнопки виклику,функціо нальні ліжка,телевізор и та холодильники. В кожній кімнаті є балкони. На кожному поверсі є медичний пост, ліфт на 2 візка. Лікувальне відділення і їдальня знаходиться на першому поверсі. Також на першому поверсі є Wi-Fi зона.
На території санаторія облаштовані дитячі та спортивні майданчики, а головне є комплекс для занять ЛФК для людей на візку.

<< < Октябрь 2017 > >>