600 600x400Підприємство об'єднання громадян «ПЕРСПЕКТИВА» Всеукраїнської громадської організації «Асоціація інвалідів-спинальників України» пропонує підготовку кваліфікованих робітників за такими професіями:

Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних (термін навчання - 12 місяців) з вивченням бухгалтерського обліку та 1-С бухгалтерії 8.2, основ оподаткування, інформаційних систем і технологій обліку, фінансів, основ галузевої економіки і підприємництва, основ статистики, вивчення основ роботи на ПК;

Діловод (термін навчання - 10 місяців) з вивченням українського ділового мовлення та діловодства, документообігу паперів на підприємстві (теорія і практика), інформаційних технологій в діловодстві, машинопису (швидкий набір тексту), основ роботи Internet, робота з оргтехнікою та вивчення основ персонального комп'ютеру);

Оператор комп'ютерного набору (термін навчання - 11 місяців) поглиблене вивчення комп'ютерних програм: MS Word, MS Excell, MS Access, Internet, машинопису (швидкий набір тексту), а також опанування таких предметів як: основи діловодства, технологій комп'ютерної обробки інформації.

Навчання проходить в лекційному та комп'ютерному класах. Впродовж усього періоду навчання або перекваліфікації викладачі намагаються створити комфортні психологічні та соціальні умови для осіб з інвалідністю. Методичний персонал всіляко сприяє залученню та інформуванню студентів про можливості отримати безкоштовну професійну підготовку для ефективного працевлаштування в подальшому.

Видається свідоцтво державного зразка кваліфікованого робітника.

За додатковою інформацією звертатись за телефоном: (044) 462-44-03

Режим роботи: з 09-00 до 18-00. Вихідні дні: субота, неділя.

Адреса: м.Київ, вул. Мінське шосе (проспект), 10-Б, д/у 190.

Маршрут: від ст. метро «Мінська» автобусом № 99 до зупинки «вул. Юрія Кондратюка» або тролейбусами № 6, 18, 33 до зупинки «Площа Тараса Шевченка» або «Маршала Рокоссовського».

obuhenie obuhenie (2) obuhenie (3)

<< < Июнь 2017 > >>