ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

"АСОЦІАЦІЯ ІНВАЛІДІВ-СПИНАЛЬНИКІВ УКРАЇНИ"

Останні коментарі

03.06.2017 reva 4Віце-премʹєр-міністру України П.В. Розенку та Міністерству соціальної політики України було надано листи з проханням сприяти укладенню договорів на забезпезпечення технічними та іншими засобами реабілітації у 2017 році між Фондом соціального захисту інвалідів України та підприємствами-виробниками (постачальниками).

Зі свого боку Асоціація пропонує себе в якості партнера та готова відслідковувати, в першу чергу, якість технічних засобів реабілітації, та в разі звернення – сервісне обслуговування (ремонт).

03 reva skuteriДо Міністерства соціальної політики України було надіслано лист з проханням сприяти у прискоренні внесення відповідних змін до спільного наказу Мінсоцполітики і МОЗ від 30.09.2014 р. № 708/685 та внести електроскутери окремою групою до розділу ХIV «Крісла колісні», з визначенням їх кваліфікаційних шифрів та відповідних їм хвороб за Міжнародною статистичною класифікацією хвороб та споріднених проблем охорони здоровʹя.

Перекладач

Ukrainian Bulgarian Czech English French German Italian Polish Russian