09.03.2016 vidpovid MSPY 2

Шановний Павло Валерійовичу !

Через наявність соціально-економічної кризи в Україні, рекордним рівнем інфляції подорожчали ціни на всі товари та послуги, в тому числі, відбулося підвищення тарифів на електроенергію та теплопостачання, комунальні платежі, готельні, транспортні та залізничні послуги.

Багатьма з цих послуг громадські організації інвалідів користуються для здійснення своєї діяльності.

У зв’язку з цим, просимо Вас, під час перегляду бюджету на 2016 рік, посприяти вирішенню питання щодо можливості додаткового виділення коштів на виконання бюджетної програми 2501220 «Фінансова підтримка громадських об’єднань інвалідів та ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» для громадських організацій інвалідів, які фінансуються з Фонду соціального захисту інвалідів України, в сумі 5млн.грн.

Виділені кошти на 2016 рік сьогодні є недостатніми для проведення соціальних заходів, здійснення процедур реабілітації, перекваліфікації, адаптації та працевлаштування інвалідів. Усі ці напрямки роботи є дуже важливими для людей з інвалідністю.09.03.2016 vidpovid MSPY 1

09.03.2016 vidpovid MSPY

<< < Апрель 2018 > >>