"Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010р. № 996, при Міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київській та Севастопольській адміністраціях утворюються громадські ради для налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадскістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.
       Прохання надати інформацію щодо участі представників осередків ВГО "Асоціація інвалідів-спинальників України" та громадських організацій, які входять до Асоціації, у засіданнях громадських рад, колегій, комітетів, нарад обласних та місцевих органів влади. Інформацію просимо надсилати до 2 грудня 2013 року на електронну адресу Асоціації Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..">Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.."

Також необхідно додати файл.

<< < Ноябрь 2018 > >>