Июль 2018

08 Июль 2018

«ВІН ДАВ МЕНІ КРИЛА! ВОНА НАПОВНИЛА МОЄ СЕРЦЕ ЛЮБОВ’Ю»

st 1Відвідування Меджугор’я стало нашим першим досвідом паломницької мандрівки. Довга поїздка через три країни, важке боляче сходження по Хресній дорозі на гору Хреста та Гору Об’явлень, незвичні церковні служби та сповнені радості і веселощів конференції. В житті нічого не стається випадково – це результат нашого попереднього вибору або Боже провидіння для знайдення сил та впевненості змінити своє життя.

Семінар «Активно-спортивна реабілітація осіб із спинальними травмами» (09-12 червня 2018 року)

kuyalnik 06.2017 12Більшість ускладнень у людини з травмою спинного мозку виникає через те, що вона проводить багато часу лежачи або сидячи. Недостатня рухливість та активність погіршує кровообіг. Вона може призвести до утворення пролежнів, набряків, тромбозів, особливо у зменшенні міцності кісток та збільшення небезпеки переломів, утворення каменів у сечовому міхурі та нирках, підвищення ризику інфікування сечових шляхів та загальної фізичної слабкості і поганого здоров'я. З підтримкою родини, друзів, лікарів, така людина може навчитись бути настільки незалежною, наскільки це можливо у її стані щодо таких речей як пересування, харчування, особиста гігієна, а перш за все впливає на покращення психологічного здоров’я.

Семінар «Перший контакт: необхідність планування власного відновлення» (06-09 червня 2018 року)

kuyalnik 06 2018 2Людина, що потрапила у важку життєву ситуацію, втрачає здатність самостійно організовувати власну життєдіяльність. Для людини з пошкодженням хребта та спинного мозку, її родині та друзям, перший відрізок цього шляху полягає через відділення спинальної травми. Це початок нового життя, і реабілітація є успішним стартом, який допомагає досягнути незалежності.
Одним з найефективніших способів реабілітації є досягнення контролю над ситуацією та відродження надії, а саме: планування свого власного шляху до відновлення.

<< < Июль 2018 > >>