03 Июнь 2017

01.06.2017 - Кабінет міністрів України - Договори на постачання технічних засобів реабілітації у 2017 році

03.06.2017 reva 4Віце-премʹєр-міністру України П.В. Розенку та Міністерству соціальної політики України було надано листи з проханням сприяти укладенню договорів на забезпезпечення технічними та іншими засобами реабілітації у 2017 році між Фондом соціального захисту інвалідів України та підприємствами-виробниками (постачальниками).

Зі свого боку Асоціація пропонує себе в якості партнера та готова відслідковувати, в першу чергу, якість технічних засобів реабілітації, та в разі звернення – сервісне обслуговування (ремонт).

Відсутність укладених договорів на постачання технічних засобів реабілітації у 2017 році

03.06.2017 reva 3ВГО «Асоціація інвалідів-спинальників України» неодноразово та довготривалий час піднімає на засіданнях Уряду та профільних Міністерств питання щодо своєчасного забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю внаслідок травми хребта та спинного мозку, і в першу чергу постраждалих в антитерористичній операції.

<< < Июнь 2017 > >>