01 Июнь 2017

30.05.2017 Мінсоцполітики Електроскутери

03 reva skuteriДо Міністерства соціальної політики України було надіслано лист з проханням сприяти у прискоренні внесення відповідних змін до спільного наказу Мінсоцполітики і МОЗ від 30.09.2014 р. № 708/685 та внести електроскутери окремою групою до розділу ХIV «Крісла колісні», з визначенням їх кваліфікаційних шифрів та відповідних їм хвороб за Міжнародною статистичною класифікацією хвороб та споріднених проблем охорони здоровʹя.

Проблеми із забезпеченням осіб з інвалідністю електроскутерами

skyterВГО «Асоціація інвалідів-спинальників України» опікується спинальними хворими, які внаслідок травм та захворювань хребта й спинного мозку змушені за станом здоровʹя пересуватися на інвалідних візках. На сьогоднішній день, у зв'язку із відсутністю внесених змін до спільного наказу Мінсоцполітики і МОЗ від 30.09.2014р. № 708/685, виникла проблема із забезпеченням електроскутерами, які багато років, за сприянням нашої організації, держава почала видавати тим, хто має в них потребу.

<< < Июнь 2017 > >>