minМіністерством соціальної політики України надіслано на погодження проект наказу «Про затвердження Порядкiв визначення функцiональних можливостей особи з iнвалiднiстю, дитини з iнвалiднiстю, iншоi особи», з метою реалізації пункту 33 Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших категорій і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні засоби реабілітації.

sub

Питанням оформлення субсидії в наші дні цікавиться велика частина громадян. Особливо важливо розуміти, на яку допомогу держави можуть розраховувати інваліди. Як оформити субсидію і отримати підтримку від держави, якщо в сім’ї є людина з обмеженими можливостями?

df 201807 вересня Фізкультурно-оздоровчий клуб інвалідів «Прометей» провів мініспартакіаду, присвячену «Дню фізичної культури і спорту». Так, у залі ДЮСШ приняли участь гості з Вознесенська, Вільшанки та Первомайська, понад 20 осіб.

Программа спартакіади включала такі види змагань: «Бочча», «Еластик», «Дартс».

З кожним роком на змаганні з’являються нові види спорту. В минулому році це була гра «Еластик», а в цьому році ФОКі «Прометей» презентував гру «Корнхол».

avtobys odessa 2

На Ваше звернення №50-06 22.06.2018, повідомляемо.

Керівництво підприємства розглянуло Ваше звернення з питання забезпечення перевезення oci6 з iнвалідністю, які мешкають у с. Hовi Дачі до м. Одеси.

Для вирішення питання з 23.07.2018 на автобусному маршруті №39 «вул. Марсельська — С.Світле» курсуватиме низько підлоговий автобус, який буде здйснювати рейси за наступним грфіком:

Відправлення з вул.Марсельська — 7:05, 8:50, 15:20, 17:05. Відправлення з с.Світле — 7:50, 9:30, 16:00, 17:45.

aviobus 21
Хочу поделиться хорошей новостью!
!!

При активном содействии Всеукраинской общественной организации «Ассоциация инвалидов-спинальников Украины» (руководитель – И.Н. Марусевич), благодаря проведенной работе руководства ПАО «Північтранс» (руководитель – С.Н. Губарев) и начальника отдела эксплуатации, вышел на 39 маршрут долгожданный низкопольный автобус для маломобильных групп населения.

Это дает возможность беспрепятственно осуществлять поездки данной категории пассажиров. Отдельно хочется отметить профессионализм и человеческие качества водителя автобуса В.Ю. Басенко, который всегда готов помочь.

Надеемся, что участие этого низкопольного автобуса на данном маршруте будет радовать нас долгое время!!!

Анна Кириченко (г. Одесса)

st 1Відвідування Меджугор’я стало нашим першим досвідом паломницької мандрівки. Довга поїздка через три країни, важке боляче сходження по Хресній дорозі на гору Хреста та Гору Об’явлень, незвичні церковні служби та сповнені радості і веселощів конференції. В житті нічого не стається випадково – це результат нашого попереднього вибору або Боже провидіння для знайдення сил та впевненості змінити своє життя.

<< < Октябрь 2018 > >>