ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

"АСОЦІАЦІЯ ІНВАЛІДІВ-СПИНАЛЬНИКІВ УКРАЇНИ"

Останні коментарі

Шановні керівники громадських організацій!

24 жовтня 2013 року планується проведення церемонії підписання Меморандуму про співпрацю між Кабінетом Міністрів України та всеукраїнськими громадськими організаціями інвалідів. Враховуючи той факт, що Ви є одним із підписантів меморандуму, просимо Вас не планувати на цей день ніяких справ та зустрічей. Про остаточні час та місце проведення Вас буде поінформовано додатково.

Звертаємо увагу, що передбачається виключно особиста присутність.

Для підписання Меморандуму запрошуються:

1. АНТОНЕНКО Ігор Іванович, Голова виконавчого комітету  громадської організації інвалідів “Всеукраїнська асоціація працездатних інвалідів”

2. АНТРОПОВ Юрій Володимирович, Президент Всеукраїнської громадської організації інвалідів “Гармонія”

3. БАГРОВА Зінаїда Феодосіївна, Президент Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля

4. БІЛЬЧИЧ Владислав Миколайович, Голова Українського товариства сліпих

5. ГУРІНОВ Сергій Іванович, Голова Всеукраїнської громадської організації “Асоціація підприємців та працюючих інвалідів України”

6. ЄВСЕВ’ЄВ Геннадій Андрійович, Президент Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів з вадами зору “Генерація успішної дії”

7. КАРПЕНКО Вадим Вікторович, Голова виконавчого комітету Всеукраїнської спілки громадських організацій “Конфедерація громадських організацій інвалідів України”

8. КОЛЬЧЕНКО Катерина Олегівна, Президент Всеукраїнської молодіжної громадської організації студентів-інвалідів “Гаудеамус”

9. КРАВЧЕНКО Раїса Іванівна, Виконавчий директор Всеукраїнської громадської організації “Коаліція захисту прав інвалідів та осіб з інтелектуальною недостатністю”

10. ЛИСАК Леонід Павлович, Голова Всеукраїнської громадської організації “Центр туризму інвалідів України”

11. МАКСИМЕНКО Юрій Петрович, Голова Українського товариства глухих