ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

"АСОЦІАЦІЯ ІНВАЛІДІВ-СПИНАЛЬНИКІВ УКРАЇНИ"

Останні коментарі

Міністерством соціальної політики України розроблений проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2012 р. № 321», пропонується удосконалити механізм забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення, в частині:

• введення унікального серійного номера технічного та іншого засобу реабілітації;
  • переходу на двосторонні договори забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації;
  • введення обов’язкового технічного обслуговування  a6o  ремонту  кожні  два роки після гарантійного строку експлуатації крісел колісних підвищеної надійності та функціональності та повернення ïx для передачі в заклади та установи, які надають соціальні послуги населенню;
  • перехід від паперового документообігу до електронного, в тому числі на електронне ведення особових справ осіб з інвалідністю в  Централізованому банку даних з проблем інвалідності;
  • спрощення для осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення подачі документів: введення в дію електронного кабінету особи з інвалідністю;
  • передача функцій з обробки особових справ  осіб  з  інвалідністю, прийняття рішень, підписання договорів від органів соціального захисту населення до Фонду соціального захисту інвалідів та його територіальних відділень;
  • передача функцій з прийняття пакету документів від органів соціального захисту населення до центрів надання адміністративних послуг aбо виконавчого органу ради об’єднаної територіальної громади a6o уповноваженої особи, визначеної виконавчим комітетом сільської i селищної ради.

Пропонуємо розглянути даний проект акту та надати свої пропозиції.

Календар

<< < Октябрь 2021 > >>