kuyalnik 06.2017 11УВАГА!!!

Шановні керівники підрозділів та громадських організацій осіб з інвалідністю – членів Асоціації,

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація інвалідів-спинальників України» щорічно організовує та проводить на базі санаторно-курортних закладів та готелів ряд заходів з питань вирішення проблем осіб, які мають травму хребта та спинного мозку та пересуваються на кріслах колісних. В рамках цих заходів організація займається питаннями зустрічі на залізничному та автовокзалах учасників заходу, їхнім розміщенням у номерах, харчуванням, проведенням різнопланових навчально-інформаційних форумів, спортивних заходів, творчих майстер-класів.

Загальна кількість осіб з різних міст та селищ України, які беруть участь у заходах, складає 60-65 чоловік, 40% з яких це люди на інвалідних візках.

З метою поширення переліку санаторно-оздоровчих закладів та готелів, які мають можливість розмістити на час проведення семінарів (3-4 дні) до 65 осіб, з яких 25 – пересуваються за допомогою крісел колісних, просимо надати інформацію про такі заклади на території України, які мають пандуси, спеціалізовані туалетні та санітарні кімнати, є конференц спортивної зала.

В інформації просимо вказати назву санаторію/готелю, місце розташування, загальну кількість койко-місць та окремо прилаштованих для проживання осіб, які мають спинальну травму та пересуваються на кріслах колісних, доступність даної будови, наявність конференц або спортивної зали.

Усі пропозиції просимо надсилати на електронну адресу Асоціації Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або за телефоном 044-468-89-36.

<< < Апрель 2019 > >>