df 201807 вересня Фізкультурно-оздоровчий клуб інвалідів «Прометей» провів мініспартакіаду, присвячену «Дню фізичної культури і спорту». Так, у залі ДЮСШ приняли участь гості з Вознесенська, Вільшанки та Первомайська, понад 20 осіб.

Программа спартакіади включала такі види змагань: «Бочча», «Еластик», «Дартс».

З кожним роком на змаганні з’являються нові види спорту. В минулому році це була гра «Еластик», а в цьому році ФОКі «Прометей» презентував гру «Корнхол».

df 2018 9На відкритті змагань учасників привітали заступник міського голови, начальник управління соціального захисту населення міської ради - Колесніченко Ольга Анатоліївна, та голова ФОКі «Прометей» Шемчук Олег і його мама Світлана Арентіївна. Всім учасникам побажали в першу чергу отримати задоволення від змагань, показати свої кращі результати, та нехай переможе найсильніший.

Хочемо відмітити, що змагання проходили в дружній атмосфері, участники із задоволенням спілкувалися, жартували, допомагали один одному та ділилися своїми досягненнями.
df 2018 4

З особливою зацікавленістю та не аби яким інтересом проходила нова гра корнхол. У фіналі змагань перше місце у цій грі зайняв Бровко Олександр, друге місце посів Басістюк Тарас і третє місце Танасов Олексій.

У змаганнях з дартсу перше місце посіла Качанова Оксана, друге місце Басістюк Тарас та третє місце Кочешвілі Віолетта.

В змаганні з еластіку перше місце посіла Кочешвілі Віолетта, друге Кривоносова Валентина та третє місце Бровко Олександр.

У командних змаганнях з Бочча перше місце посіла команда з Вознесенська "Комета" (Кривоносова Валентина, Бровко Олександр, Богза Олеся ), друге місце посіла команда "Позитив" (Шемчук Олег, Кочешвілі Віолетта, Голованова Анна) та третє почесне місце посіла команда "Дружні"( Гінкул Алла, Качанова Оксана, Удовенко Андрій).

df 2018 2 df 2018 3 df 2018 7

Усі учасники були нагороджені пам’ятними призами, які надав начальник відділу у справах молоді, фізичної культури та спорту Євген Романов, а переможці – медалями. Всіх учасників нагородили грамотами.

df 2018 5 df 2018 6 df 2018 8
На завершення ФОКі «Прометей» пригостив усіх присутніх чаєм, кавою, печивом, бутербродами та фруктами.

Голова ФОКі "Прометей"

О.О. Шемчук