depih mod19 липня 2017 р. у Києві відбувся довгоочікуваний грандіозний виступ британського рок-гурту “Depeche Mode” в рамках світового “Spirit Tour”. Свій попередній концерт на НСК «Олімпійський» група відіграла чотири роки тому й фанати вже встигли засумувати за улюбленими хітами у виконанні Дейва Гаана. Київ став тридцятим містом у турі на підтримку нового альбому групи.

Концерт групи зібрав понад 35 тисяч її прихильників, серед яких були відомі українці і ми. На розігріві виступала Майя Джейн Коулз, а вже о 21:00, щойно Гаан увірвався на сцену під акорди “Going Backwards”, весь у чорному, як торнадо – багатотисячний стадіон вибухнув оваціями та криками. Ревіння тисяч прихильників перекривало динаміки і баси.

depih mod 1Натовп шаленів і від нових треків, і від уже культових “Wrong” чи “Walking In My Shoes”: пристрасть, сумна романтика, політнасмішки, політичні підтексти і світовий смуток – все було в піснях легендарного гурту. Дейв Гаан буквально загіпнотизував публіку.

Найочікуванішою композицією для українців стала нова пісня “Where’s revolution” – в ній багато близького, наболілого і пережитого нашим народом. У приспіві публіка повторювала за солістом: «Де революція?» Пригадуєте слова засновника “Depeche Mode” Мартіна Гора, які він сказав у лютому 2014 р., що Україна, як ніхто інший, після всього заслужила стати членом ЄС? Отож! Під старі золоті хіти «депешеманів» накривали спогади, бо кожному близькі “In your room”, “Stripped”, “Enjoy the silence”. Наприкінці шоу Гаан виконав “Personal Jesus” – натовп тріумфував і шаленів. “Question of Lust” і “Somebody” – як ковток білого солодкого для любителів лірики.

Якщо двома словами, то – не концерт, а масова ейфорія. А від нас – шалені захопливі вигуки за “Everything Counts” і “Never Let Me Down”.

Щира подяка усім організаторам від членів ВГО «Асоціація інвалідів-спинальників України», яким пощастило бути гостями феєричного виступу “Depeche Mode”. Дякуємо Вам за подароване свято! Ми відчували Вашу турботу і підтримку весь час – від організаторів події, які запросили на концерт, до охоронців на стадіоні, які невідступно дбали про наш спокій і безпеку (Миколо, Юрію, вітання!) Дякуємо музикантам, які відіграли бездоганно! Олеже Ковалевський, КА «Аншлаг», Дмитре Прикордонний, “Gastroli.ua”, Леоніде, дякуємо, що Ви з нами!

depih mod 2Не можемо залишити без уваги і той факт, що на сьогоднішній день НСК «Олімпійський» є одним з найдоступніших та найзручніших місць в Україні для осіб, що пересуваються на кріслах колісних та беруть активну участь в культурно-масових та спортивних заходах такого масштабного рівня. Висловлюємо шану та подяку фахівцям, які дбають про інтереси та бажання людей бути суспільно значимими та вільними в прояві своїх вподобань незалежно від будь-яких фізичних обмежень!!!

<< < Сентябрь 2017 > >>