pilgiВідповідно до пункту 17 Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 року № 187 (зі змінами), та пункту 17 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 року № 200 (зі змінами), НАКАЗУЮ:

1. Установити у 2017 році граничну вартість путівки (ліжко-дня) за надання послуг із санаторно-курортного лікування деяким пільговим категоріям громадян, а саме:

інвалідам війни з числа постраждалих учасників антитерористичної операції, інвалідам загального захворювання та з дитинства - 5250 (291,7) грн без податку на додану вартість;

інвалідам з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку - 18217 (520,5) грн без податку на додану вартість;

учасникам бойових дій з числа постраждалих учасників антитерористичної операції - 6300 (350,0) грн з податком на додану вартість;

громадянам, що супроводжують інвалідів I групи (за винятком інвалідів з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку) - 4691 (260,6) грн з податком на додану вартість.

2. Департаменту оздоровлення та санаторно-курортного лікування (І. Хохленков) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр

А. Рева