Prometeu 3.12.2016 1«Прометей» спортивний! Вже стало гарною традицією для фізкультурно-оздоровчого клубу інвалідів «Прометей» проводити напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначають 3 грудня, спортивні заходи. Цьогоріч виключення також не сталося. Так, 29 листопада у залі ДЮСШ понад 30 осіб взяли участь у змаганнях, присвячених Дню людей з інвалідністю.

Prometeu 3.12.2016 2 Це, перш за все, самі люди з інвалідністю та особи, які їх супроводжували. Особливо хотілося відмітити атмосферу, у якій проходили змагання, - дружня та тепла, яка, нагадувала зустріч старих добрих друзів. Учасники із задоволенням спілкувалися один з одним, допомагали, жартували, ділилися останніми своїми новинами, досягненнями. Й навіть назви команд свідчили про позитивний настрій гравців: «Позитив», «Дружні».

Prometeu 3.12.2016 3У програмі – змагання з бочча, дартсу, боулінгу та «Еластик». Особливо азартно та із великою зацікавленістю та не аби яким інтересом проходила нова гра «Еластик», суть якої полягає у тому, аби спритно за допомогою натягнутої гумки перекинути на поле суперника свої фішки. І той, хто зуміє першим перекинути усі свої фішки на поле суперника, стає переможцем. Бачили би ви, із якою радістю та задоволенням усі учасники випробовували свої сили у цій грі!

У фінал цієї гри вийшли троє учасників із однаковими результатами, але після фінальних ігор І місце здобула Анастасія Токарчук, ІІ місце у Віолетти Кочешвілі, а третє місце посів Олег Шемчук.

Prometeu 3.12.2016 9У грі «Боулінг» переміг Олег Шемчук, другим став Анатолій Завгородній, на третьому місці – Алла Мартинова. У дартсі дівчата змагалися окремо від чоловіків. Серед дівчат першою стала Оксана Качанова, надругому місці Анастасія Токарчук. Третє місце здобула Софія Наливайська. До речі, Софія на таких змаганнях уперше, і вже встигла показати гарний результат! Серед чоловіків перше місце здобув Микола Білов, на другому місці Олексій Танасов, а третім став Володимир Волошин.

Prometeu 3.12.2016 5А от у командній грі «Бочча» перемогла команда «Комета», до складу якої увійшли: Анастасія Токарчук, Олег Шемчук, Олег Карпенко. На другій сходинці п’єдесталу пошани команда «Позитив»: Віолетта Кочешвілі, Алла Гінкул, Алла Мартинова. А третіми стала команда «Дружні»: Оксана Качанова, Юрій Саліков та Інна Соколова. Усі учасники були нагороджені перекидними календарями на наступний рік, а переможці – грамотами та медалями, які вручали мами учасників.

Prometeu 3.12.2016 7 На завершення ФОКі «Прометей» пригостив усіх присутніх чаєм, кавою, печивом, бутербродами та фруктами. Розійшлися усі задоволеними, у піднесеному настрої. Учасники щиро дякували організаторам цього змагання – Олегу Шемчуку (голові ФОКі «Прометей») та його мамі Світлані Шемчук, також висловлювали подяку за гарне суддівство Олегу Карпенку, Надії Качановій, Тетяні Танасовій. Голова ФОКі «Прометей» Олег Шемчук висловлює щиру подяку мамам учасників та Синиченко Ользі Вікторівні, соціальному робітнику з територіального центру ,за допомогу в організації святкового столу.

<< < Сентябрь 2018 > >>