jamala 5

Навесні 2016 року cталася довгоочікувана подія, яка спалахнула в душі кожного українця – тріумфальне шестя Джамали на «Євробаченні». Своєю перемогою 14 травня українська співачка подарувала всім нам надію, що все буде добре! Вітаємо співачку та всю її команду з перемогою!

Джамала – це складна, розумна, нетутешня музика. ЇЇ пісні спонукають замислитися над сенсом життя, співчувати, думати, сподіватися, вірити. Її музика розкриває і проникає в складні явища життя, це розгорнута філософська розповідь. Кожна композиція талановитої співачки – це унікальний світ відчуттів та емоцій. Її голос по-справжньому полонить Вас. Це не тільки феноменальний голос співачки, але і її прагнення взаємодіяти з душами та серцями слухачів.

jamalaПерший після європейської перемоги сольний концерт співачки відбувся у столичному палаці «Україна» 23 травня 2016 р. Всі квитки було розпродано одразу після перемоги, а тому протягом двох днів у концертному залі спостерігався аншлаг. Зал просто зірвався схвальними вигуками та аплодисментами, коли залунала композиція «1944», яка принесла перемогу Джамалі. Зал шаленів. Зал слухав її стоячи. Глядачі полюбили її за вміння вилити душу в простих, але щемливих ліричних наспівах, що йдуть від кримсько-татарської музики, але доречних у будь-якому місці світу. Композиції «Чому квіти мають очі», «1944», «Шлях додому» обов’язково відгукнуться в чиїхось серцях і життях. Джамала співає так, наче читає ваші думки і відповідає на них своєю музикою. В цей день на сцені відбувалася музична феєрія, де потужний вокал гармонійно поєднувався з яскравими та різноманітними мелодіями у виконанні віртуозних музикантів-інструменталістів.

jamala 3Хочемо подякувати організаторам концерту у Києві та всій команді Джамали, її продюсерам Ігорю Тарнопольському та Денису Козловському за подароване свято для членів нашої Асоціації, яких було запрошено на сольний концерт. Дякуємо Вам за те, що дозволили насолодитися найкращими піснями популярної джазової та оперної співачки, а особлива подяка – за інтеграцію людей із особливими потребами у наше суспільство.

jamala 4Організатори сольного концерту співачки в м. Одеса 16 липня 2016 р. – асоціація "MagicBox", запросили членів нашої Асоціації – 5 інвалідів-візочників та 5 супровідних осіб, долучитися до цього музичного свята. Ми дуже вдячні концертно-продюсерській компанії "MagicBox", її PR-директору Віктору Бабаенку, директору Сергію Андреєву за подаровану нашим підопічним можливість відвідати цю подію. Запрошуємо усіх прихильників творчості Джамали насолодитися феєрією звуку та музичного смаку. Покваптеся – в касах міста Одеса залишилося зовсім небагато квитків. В цей літній вечір на Вас очікує дивовижний концерт співачки, чиє ім’я назавжди закарбовано в новій музичній історії України та Європи. Своїм неповторним голосом та оголеною душею вона підкорила мільйони сердець і стала символом України. Кожний знайде в її піснях щось своє – джаз, поп, електро чи фольклор, а головне – щирі емоції та спілкування на відстані душі та серця.

Восени співачка планує ще один тур, і вже зараз шукає спонсора, щоб квитки для глядачів були максимально дешевими. Піднімати ціни на свої концерти Джамала не планує, тому що хоче, щоби відвідувати її концерти могли і люди з невеликими статками.

Наталя Тарасова

Член Київського осередку ВГОАІСУ