prometeu 2015Названий п'ятнадцять років тому фізкультурно-спортивний клуб інвалідів «Прометей» і до сьогодні не втратив свого вогнику. Як і колись в організації мають достатньо сил й енергії для цікавих заходів та проектів. А керує клубом Олег Шемчук, знаний на Первомайщині громадський активіст та тенісист. Саме йому належить ідея створення клубу та проведення щорічних заходів.

На рахунку клубу немало спортивних змагань та традиційних проектів, серед яких чільне місце посідають Міжнародні змагання «Бузькі пороги». В цьому році через брак коштів, на жаль, не вдалося реалізувати в життя задумане. Та спортсмени не опускають рук, бо вірять, що завтра настануть кращі часи й обов’язково знову зявиться можливість зустрітися з однодумцями. Та поки кращі часи змушують на себе очікувати, члени клубу «Прометей» продовжують жити й реалізовувати в життя те, що під силу самим. Наразі вони провели щорічні спортивні змагання, присвячені дню інваліда.

prometeu 2015 2Цього року дружня родина клубу поповнилася новими членами колективу, колишніми вихованцями реабілітаційного центру. До речі,четверо новачків досить швидко адаптувалися до нових умов. І за певний час їх уже вітали з перемогою. Так, Ілля Гривцов став переможцем відразу у двох видах змагань –дартс та серсо. Вітали також Анатолія Завгороднього , Олега Шемчука й Андрія Удовенка . Віншували й команди –переможниці, серед яких прометеївці посіли перше місце ( Олег Шемчук, Віолетта Кочешвіллі, Юрій Саліков); команда «Друзі» посіла друге місце (Тарас Біфістюк, Лідія Хоменко, Оксана Качанова); третє місце виборола команда «Кіса» (Валерій Матюхін, Анатолій Завгородній, Олексій Танасов).

Не обійшли увагою цього дня і іменинницю Катерину Романову та молоде подружжя Тараса і Лідії Біфістюк. Їм подарували квіти та теплі слова.

Завітали на змагання до активістів й представники влади, а саме міський голова Людмила Дромашко та заступник начальника управління соцзахисту Наталія Ельсон, працівники терцентру, які, зазвичай, опікуються питаннями товариства інвалідів. Вони привітали учасників змагань та презентували їм невеличкі подарунки.

А на завершення всі зібралися у тісному колі за чашечкою кави та чаю.

Наталія Клименко

<< < Сентябрь 2018 > >>