ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

"АСОЦІАЦІЯ ІНВАЛІДІВ-СПИНАЛЬНИКІВ УКРАЇНИ"

Останні коментарі

perluna 2015 1Конкурс « Перлини півдня » започатковано в березні 2009 року,він отримав велику підтримку серед інвалідів , та став щорічним .

Ось і цього року зустрів Миколаївський академічний художній російський драматичний театр своїх гостей ,людей з обмеженими фізичними можливостями , які 25 червня завітали до них в гості на 7-й обласний пісенно-літературний фестиваль « Перлини півдня ». Жоден з учасників конкурсу не залишився без уваги ,адже цей конкурс має дуже важливе значення ,тому що підіймає творчий запал конкурсантів ,який допомагає їм не тільки долати труднощі на своєму життєвому шляху, а й не зважаючи на фізичні вади, цінувати кожну мить земного буття,збагачує їх духовно ,допомагає знайти друзів і однодумців .

Конкурс проводився за жанрами : авторська пісня ; авторський поетичний твір та проза.

На обласному конкурсі честь Новоодеського району захищали: Стеценко М. О.,Видашенко З.Я., Акальмаз Т.О. з м. Нова Одеса, Дворядкіна І. Г..з с. Артемівка, Мхітарян Л.І. с. Підлісне та Бирзул В.В. с. Троїцьке

. Провідними темами творів конкурсантів були любов до матері,дітей,рідної України, а також про шкільні роки.

perluna 2015Після невеликої перерви, по завершенню виступів конкурсантів ,члени журі оголосили переможців . Представники Новоодещини теж не залишились без нагороди . Так в номінації поезія 3 місце посіла Дварядкіна Інна, в номінації проза почесне 2 місце виборов Стеценко М.О., в авторській пісні 3 місце посіла Мхітарян Людмила. А Бирзул В.В., Акальмаз Т.О. та Видашенко З.Я. стали дипломантами сьомого обласного конкурсу.

Тож бажаємо нашим переможцям міцного здоров’я,творчого натхнення у написанні нових творів .

Голова Новоодеської міського осередку «Асаціації інвалідів –спинальників України» в Миколаївській обл..         Ігнатова В.І.

Календар

<< < Июнь 2022 > >>