ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

"АСОЦІАЦІЯ ІНВАЛІДІВ-СПИНАЛЬНИКІВ УКРАЇНИ"

Останні коментарі

1 minЗгідно зі статтею 31 Конвенції ООН про права інвалідів держави-учасниці зобов'язуються здійснювати збирання належної інформації, зокрема статистичних і дослідних даних, що дають їм змогу розробляти й здійснювати стратегії для цілей виконання цієї Конвенції. Зібрана відповідно до цієї статті інформація дезагрегується відповідним чином і використовується для сприяння оцінці того, як держави-учасниці виконують свої зобов'язання за цією Конвенцією, а також для виявлення та усунення бар'єрів, на які інваліди натрапляють під час здійснення своїх прав.

Відповідно до Завдань і заходів Державної цільової програми „Національний план дій з реалізації Конвенції про права інвалідів" на період до 2020 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2012 № 706, передбачено щорічне складання та подання Кабінетові Міністрів України переліку форм державних статистичних спостережень та адміністративних даних, які потребують розроблення чи вдосконалення з метою з'ясування стану справ щодо реалізації прав інвалідів з ураженням органів зору, слуху, опорно-рухового апарату, з розумовою відсталістю та психічними розладами та їх потреб.

Міністерством соціальної політики України спільно з Науково-дослідним інститутом праці і зайнятості населення Мінсоцполітики та HAH України на виконання зазначеної Програми проводить дослідження щодо запровадження нових та вдосконалення чинних форм державних статистичних спостережень і адміністративних даних.

З огляду на вищезазначене, просимо надати пропозиції щодо вдосконалення чи розроблення форм державних статистичних спостережень та адміністративних даних з метою з'ясування стану справ щодо реалізації прав інвалідів з ураженням органів зору, слуху, опорно-рухового апарату, з розумовою відсталістю та психічними розладами та їх потреб у відповідності до Конвенції ООН про права інвалідів.

Інформацію просимо надіслати до 15 червня 2015 року на адресу: вул. Івана
Франка, 15-6, м. Київ, 01030, НДІ праці і зайнятості населення Мінсоцполітики і
HAH
України та продублювати її на електронну пошту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.; контактні телефони:
(044)235-13-82; 234-93-55 (Біденко Т.І.).

2 min

Календар